fbpx

CONTACTE

Micromundo

Micromundo som Jimi McKay i Ana García. Jimi va estudiar Paisatgisme a Edinburgh College of Art (2008), Ana va estudiar disseny industrial (especialització en mobiliari) a l’escola Elisava a Barcelona (2001).

La nostra trajectòria és molt eclèctica i variada, el que ens permet donar un aire molt nostre a cada disseny. Hem viscut i treballat de moltes coses diferents en molts països, entre ells Escòcia, Espanya, Anglaterra, Estats Units, Perú i el Japó. Després de fer provisió de punts de vista i experiències, els dos vam arribar a la conclusió que volíem entendre els processos de producció des del taller, i vam decidir invertir en moltes eines i infraestructura, temps i molta paciència. Després d’uns cinc anys de vida conjunta de disseny i producció, hem crescut com a professionals.

Junts formem un equip multidisciplinari capaç de fer-se responsable tant de les fases de disseny (incloent-hi 2D i 3D segons el cas) com les de producció de cada peça. Estem en permanent evolució, i tot i que sempre mantindrem el nostre amor per treballar amb materials nobles, si és possible de fonts sostenibles, també li fem un forat a l’R+D per trobar solucions originals i trencadores.

Fem peces que vibren amb la nostra manera de ser i d’entendre el món, i que en general tendiran a ser úniques.

Perqué "Micromundo"

Un dels estius que treballem a Escòcia, anàvem en les nostres estones lliures a les cales de la costa est a fer fotos de les pedres i els paisatges que et treuen la respiració. Allà vam descobrir que als dos ens apassionava observar els petits tolls que es formen entre les roques, plens de vida, cada un de diferent de l’anterior, i els vam començar a fotografiar tots, i els anomenem micromundos. Vam descobrir que aquesta escala de coses ens ressonava i ens feia feliç, aquests espais harmoniosos on hi havia tot el que havia d’haver-hi, plens de bellesa.

Quan vam començar el nostre camí junts, de seguida vam saber que aquesta havia de ser la nostra insígnia: la creació d’objectes que alberguen vida, plens de matisos i textures.

la nostre inspiració

contacta amb nosaltres

    o si prefereixes, truca’ns
    Jimi: 654693916