fbpx

MATERIALS

De moment treballem amb fustes principalment provinents d’Europa, com el pi o l’avet, naturalment o tèrmicament Tractats (Tractament ecològic sense additius nocius per al medi ambient), i estem introduint el treball amb noguera i roure. També amb retalls d’altres tipus de fusta que por Petits no serveixen per a la construcció i que nosaltres reutilitzem. Estem tractant la fusta majoritàriament amb vernissos ecològics de llarga Durada de la marca Titan, i en altres casos amb OLIS també ecològics de la marca Osmo.

Pel que fa a ceràmica, treballem amb fang vermell i negre i amb diferents esmalts químics, l’impacte en el medi ambient reduïm al màxim, ja que no produïm ABOCAMENTS ni excedent. Treballem únicament amb el material que anem a utilitzar, i el que sobra el reutilitzem per a acer experiments.

En algunes peces treballem amb ferro negre, oxidant-lo amb paciència per crear tipus de textura que ens agrada, i Amb un altre material com pedra (Marbres o pissarres), i molt puntualment espart.

algunes mostres...